Nicola Bulley – siste: Far håper på “gjennombrudd” tre uker etter hundekjørerens forsvinning

Eks-detektiv sier at politiet har “ødelagt” Nicola Bulleys rykte

Familien til Nicola Bulley “trenger bare et gjennombrudd for å gi oss litt håp”, sa faren hennes, tre uker etter at tobarnsmoren forsvant mens hun gikk tur med hunden sin i St Michael’s på Wyre.

“Hver dag er en kamp,” sa Ernie Bulley, kort tid etter at familien avslørte at 45-åringen hadde å gjøre med bivirkninger fra overgangsalderen.

De sa: “På grunn av overgangsalderen led Nikki av betydelige bivirkninger som hjernetåke, urolig søvn og tok HRT for å hjelpe, men dette ga henne intens hodepine som fikk Nikki til å slutte å ta HRT-tenkningen som kan ha hjulpet henne, men endte bare opp med å forårsake denne krisen.”

Rishi Sunak har siden uttrykt bekymring over Lancashire-politiets beslutning om å avsløre informasjon om Bulleys personlige liv, ettersom styrken kom under ild for det som ble betegnet som en “seksistisk” feil da de avslørte informasjon om Bulleys kamp med alkohol og overgangsalderen.

Snakker til Sky Newssa Mr Sunak: Jeg var bekymret for at privat informasjon ble gjort offentlig tilgjengelig, og jeg er glad politiet ser på hvordan det skjedde og etterforskningen.»

1676706584

Familien til Nicola Bulley ‘trenger bare et gjennombrudd’, sier far

Nicola Bulleys familie “trenger bare et gjennombrudd for å gi oss litt håp”, har faren hennes sagt.

Snakker til Sky NewsErnie Bulley sa at “hver dag er en kamp”, og la til: “(Vi er) ikke lenger fra for tre uker siden.

“(Vi) trenger bare et gjennombrudd for å gi oss litt håp.”

Her er et klipp av Mr Bulley som snakker til kringkasteren i den første uken av søket:

Familien til Nicola Bulley ber om informasjon ettersom søk pågår

Andy Gregory18. februar 2023 07:49

1676712576

Se: Man husker øyeblikket han fant telefonen til Nicola Bulley

Man husker øyeblikket han fant telefonen til Nicola Bulley

Andy Gregory18. februar 2023 09:29

1676710870

Eks-politisjef sammenligner gransking av Nicola Bulley-saken med “folk som vandrer inn på operasjonsstuen”

Den uvanlig intense offentlige granskningen av Nicola Bulley-etterforskningen er som «folk som vandrer inn i operasjonssalen» mens en høyt dyktig kirurg er på jobb, har en tidligere leder av Greater Manchester Police antydet.

“Jeg tror det virkelige problemet her, jeg tror det er et bredere spørsmål av allmenn interesse om en etterforskning som blir utført med dette nivået av pressedekning og sosiale medier,” sa Sir Peter Fahy til BBC.

“Dette er veldig uvanlig, det er sannsynligvis en eller to saker med noen års mellomrom som får dette nivået av fokus. Og det er åpenbart en offentlig interesse. Politiet trenger hjelp fra publikum til å gi informasjon, publikum trenger å få vite om noe alvorlig har skjedd i samfunnet deres.

“Men når det kommer til stadiet hvor hver eneste detalj blir gjennomsøkt, er dette litt som en svært dyktig kirurg blir bedt om å utføre en operasjon med et stort offentlig galleri, folk som går over hver eneste handling og andre mennesker som vandrer inn i operasjonssalen ser på hva de gjør.»

Andy Gregory18. februar 2023 09:01

1676710600

«Skuffende» at innenriksministeren ikke uttrykte «bekymringer» overfor politi og kriminalkommissær

Det er “skuffende” at innenriksminister Suella Braverman ikke uttrykte sine “bekymringer” over politiets håndtering av Nicola Bulleys sak til det lokale politiet og kriminalkommissæren, har den tidligere sjefen for Greater Manchester Police sagt.

Sir Peter Fahy fortalte BBC Radio 4’s I dag program: «Jeg synes det er skuffende at hun ikke henvendte seg til politiet og kriminalkommissæren om det, som er den lokalt valgte personen til å føre tilsyn med politiet i Lancashire.

«Jeg har ikke sett noen kritikk av det faktum at Lancashire-politiet har vært veldig, veldig flittig med å spore opp mange vitner og øyenvitner, mobiltelefondata, stor bruk av CCTV.

“Det i seg selv har stengt for mange potensielle teorier om hva som har skjedd med denne stakkars kvinnen.”

Andy Gregory18. februar 2023 08:56

1676705941

Hundekjører som fant telefonen til Nicola Bulley på benken sier «noe var ikke riktig»

En hundekjører som fant Nicola Bulleys mobiltelefon på en benk før hun ble meldt savnet, har hevdet at han «visste at noe ikke stemte», min kollega Jane Dalton rapporter.

Mannen, bare identifisert som Ron, trodde da han første gang så telefonen at noen hadde lagt den igjen der mens de hadde gått for å avlaste seg i nærheten.

Han hadde gått ved elven i St Michael’s på Wyre, Lancashire, like ved stedet der tobarnsmoren forsvant om morgenen 27. januar.

Men Ron sa at da det ble klart at ingen kom tilbake til mobilen, tok han den opp, rundt klokken 9.35, og så et bakgrunnsbilde blinke opp som viste Ms Bulley med partneren hennes, Paul Ansell.

Andy Gregory18. februar 2023 07:39

1676703600

Alle bevisene som er frigitt så langt i saken om den savnede hundekjøreren

Ms Bulley, opprinnelig fra Essex, men nå bosatt i Inskip, var på vei østover langs elven Wyre i Lancashire med sin brune springer spaniel Willow da hun forsvant nær St Michael’s på Wyre omtrent klokken 9.15 fredag ​​27. januar.

Hun ble sett av minst én medhundekjører øyeblikk før hun forsvant.

Joe Sommerlad har en kort oversikt over informasjonen som er frigitt så langt etterforskningen fortsetter:

Emily Atkinson18. februar 2023 kl. 07.00

1676700000

Kartet viser nøkkelområder i Nicola Bulley-søk

Nicola Bulleys forsvinning fortsetter å forvirre politi og offentlighet tre uker etter at boliglånsmegleren forsvant i Lancashire.

Emily Atkinson18. februar 2023 kl. 06.00

1676696400

Se: Loose Women’s-medstjernene Kelle Bryan og Jane Moore kolliderer over Nicola Bulley-debatten

Loose Women’s-medstjernene Kelle Bryan og Jane Moore kolliderer over Nicola Bulley-debatten

Emily Atkinson18. februar 2023 kl. 05.00

1676692800

Beboere i Nicola Bulleys landsby ansetter et sikkerhetsfirma for å slutte å snoke årvåkne

Naboer til Nicola Bulley har måttet styrke sikkerheten fordi amatørdetektiver snoker inn i folks hjem.

Lancashire-politiet har gjentatte ganger bedt folk utenfor landsbyen Saint Michael’s på Wyre om ikke å besøke for å utføre sine egne søk etter at den 45 år gamle moren forsvant 27. januar.

Men lederen for Wyre Council, Michael Vincent, sa at landsbyboere, spesielt eldre innbyggere, har blitt “redd” mens årvåkne fullfører DIY-sonder. Han sa at de til og med hadde tyr til å ansette private sikkerhetsfirmaer i et forsøk på å beskytte personvernet deres.

Emily Atkinson18. februar 2023 04:00

1676689200

Bilder fanger politiets søketeam ved bredden av elven Wyre i Hambleton, Lancashire, mens offiserer fortsetter søket etter savnet kvinne Nicola Bulley.

(PA)

(PA)

Emily Atkinson18. februar 2023 kl. 03.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *